Om FiaNoa

FiaNoa, er en nisjebutikk på Sørlandet med et stort hjerte for barneklær, leker og tilbehør til barna. Vi har også en lidenskap for hjem og interiør, og ønsker å gi kundene våre opplevelse av helhet når de handler hos oss.

Butikken er innredet og fylt opp av varer i en behagelig og fin fargeskala med jordfarger i fokus. Vi har flotte produkter laget av materialer fra naturen som lin, organisk bomull, bambus,hamp, tre og ull.

Vi elsker det unike og herlige man ikke finner alle andre steder og tror dette vil treffe mange andre også.

IMG-9112_3cea4f2cbd96ca2656708805a2a6ae4a.jpg
Startet. 2021

Historien om oss

FiaNoa er en liten familiebedrift med mor og datter i front og mange gode hjelpere med på laget. Barna i familien tester ut klæra og skaper fine blinkskudd, og mennene snekrer og ordner så blant annet lokalet blir slik vi har håpet og ønsket.

Drømmen om en egen butikk gikk i oppfyllelse året 2021, etter mange måneder med rigging kunne vi endelig åpne dørene!

Responsen vi har fått til nå har vært overveldende fin, og vi har allerede blitt godt kjent med mange av de søte kundene som kommer om igjen.

Planen om en nettbutikk har lagt der fra start og vi kan nå endelig tilby kunder fra hele landet å handle hos oss. Vi ser gleder oss til å bli kjent med dere som også bor langt unna og levere flotte pakker i posten.

Vår fysiske butikk ligger hyggelig til i Froland kommune. Et lite koselig sted på landet, men samtidig fint plassert langs veien slik at du lett kan se oss og ta turen innom.

Adresse: Einerkjerrveien 1, 4827 Frolands Verk